o wszystkim (Reklama: Projekt na zamowienie ,, remonty poznań )

Pragnął powiedzieć jej coś więcej niż kilka banalnych słów pożegnania. Chciał jej wyznać coś, czego może już nigdy nie będzie miał okazji powiedzieć. Ujrzawszy jednak rozbawienie na jej twarzy, domyślił się, że Jenica odgadła, co chce zrobić. Pierwsza zaczęła rozmowę. Czy przypadkiem nie zamierzałeś mi powiedzieć, że jeszcze nigdy w życiu nie spotkałeś nikogo takiego jak ja i warto, byśmy się lepiej poznali? zapytała. Może chciałeś przypomnieć, że przeżyliśmy razem niejedno, poznaliśmy się i polubiliśmy, a zatem nie powinniśmy dopuścić, żeby to wszystko, co nas łączy, teraz się rozwiało? A może miałeś zamiar uraczyć mnie innymi wyświechtanymi komunałami, które zazwyczaj wywierają na kobietach tak duże wrażenie?Lando nie potrafiłby powiedzieć, czy młoda kobieta drwi z niego, czy może ułatwia mu zadanie. Nie miał pojęcia, czy powinien traktować jej słowa jako ostrzeżenie, czy też może jako zachętę. Uświadomił jednak sobie, że nie to ma znaczenie. Wiele razy w życiu się zakochiwał, ale mógł być absolutnie pewny, że tym razem to nie byłoby właściwe słowo. Coś w sercu mówiło mu, że tym razem nie o to chodzi. Tym razem... nie miało być żadnego „tym razem".Westchnął i pokręcił głową. Jeszcze niedawno, całkiem niedawno, właśnie coś takiego bym powiedział zaczął cicho. Co ciekawsze, byłbym absolutnie przekonany, że mówię szczerze.

(Reklama: , koraliki , wywiadownia handlowa )