o wszystkim (Reklama: przeprowadzki Warszawa ,Forum młodzieżowe , okulary przeciwsłoneczne )

Przynajmniej byłbym tego pewien, dopóki nie skończyłbym mówić, bo niedługo mógłbym stracić tę pewność. Cały problem w tym, że zupełnie niedawno powiedziałem coś takiego innej damie i wtedy też byłem przeświadczony, że mówię prawdę. Najzabawniejsze jednak, że pierwszy raz w życiu nadal jestem o tym przekonany. Możliwe, że będę tak uważał jeszcze bardzo, bardzo długo. Obawiam się więc, że nie mogę powiedzieć ci teraz tego samego. Zapewne powinienem po prostu się pożegnać.Jenica sprawiała wrażenie zdumionej i zaskoczonej... ale chyba nie tak bardzo jak jej rozmówca. Wiesz co? powiedziała. To chyba było najbardziej uwodzicielskie przemówienie, jakie kiedykolwiek słyszałam. Tamta musi być naprawdę śliczna... nie mam oczywiście na myśli „Ślicznotki". Wyciągnęła rękę, żeby się pożegnać. Uważaj na siebie, Lando. Prawie żałuję, iż nie wypowiedziałeś tych komunałów. Może dlatego, że sama chciałabym się dowiedzieć, jak na nie zareaguję. Wygląda na to, że teraz już nigdy się nie dowiem.W odpowiedzi Lando także się uśmiechnął... tak serdecznie i szeroko, że pokazał wszystkie zęby. Ja również się nie dowiem odrzekł.

(Reklama: , fotografia , Ozonoterapia )