o wszystkim (Reklama: ,, )
Kiedy łączność stanie się możliwa, rozpowszechnię hologramy jako dowód, że naprawdę jesteście moimi więźniami. Bardzo wątpię, aby ktokolwiek przejął się losem, jaki zamierzam zgotować pomylonemu Wookiemu i parze utuczonych Dralów. Spodziewam się jednak, że kiedy rodzice tych dzieci dowiedzą się, iż mam teraz władzę nie tylko nad ich pociechami, ale i nad planetarnym repulsorem, wykażą przynajmniej odrobinę zdrowego rozsądku.Marcha, księżna Mastigoforu, wyprostowała się dumnie i obdarzyła Thrackana spojrzeniem, jakim czasem karci się poganiaczy niewolników. Zamierza pan popełnić poważny błąd oznajmiła. Przejęta troską o pańskie bezpieczeństwo muszę prosić, żeby pan jeszcze raz przemyślał to, co chce zrobić.Thrackan wybuchnął głośnym śmiechem. Twoje groźby nie robią na mnie żadnego wrażenia, Dralko powiedział. Oszczędzaj swój oddech. A zatem niech się stanie, jak pan chce odparła ciotka Marcha. Konsekwencje tego błędu spadną wyłącznie na pańską głowę. Musiałam pana uprzedzić, ponieważ tak nakazywał mi honor. Dodam tylko, że mądra istota potrafi odróżnić groźbę od ostrzeżenia

(Reklama: , pieczątki Warszawa , hosting )