o wszystkim (Reklama: Piece ,termowizja , identyfikacja wizualna )

.Na mgnienie oka mężczyzna przestał się uśmiechać. Potem jednak wykrzywił twarz tak samo szyderczo i złośliwie jak poprzednio. Nie zamierzam rozmawiać z żadnym spośród was na takie tematy burknął szorstko. A teraz chcę, żeby dzieci podeszły do tej ściany palisady, jak najbliżej mnie, a wszystkie obce istoty stanęły możliwie jak najdalej. Dlaczego... zaczął Ebrihim. Bo tak sobie życzę! uciął Thrackan. Jeżeli mnie nie usłuchacie, zmienię kształt siłowego pola w taki sposób, że zmniejszę obszar waszego więzienia o połowę. Jeżeli zechcę, mogę was wszystkich zastrzelić. Mężczyzna urwał i uśmiechnął się jeszcze paskudniej. A jeśli nie podporządkujecie się mojej woli, zrobię dzieciakom jakąś krzywdę dodał spokojniejszym tonem. A teraz marsz pod przeciwległą ścianę!Dralowie i Wookie wymienili spojrzenia. Prawdę mówiąc, byli bezradni. Nie mieli wyboru. Odeszli na tyle daleko, na ile pozwoliła im przezroczysta ściana.Tymczasem mały Anakin zdołał trochę przyjść do siebie i Jaina pomogła mu wstać. Wiedziała, że istnieje niezawodny sposób odwrócenia uwagi młodszego brata: namówienie go, aby przyglądał się, jak ktoś inny obsługuje nieznane urządzenie.

(Reklama: tworzenie stron , transport świebodzice , Torty na chrzciny )