o wszystkim (Reklama: Karty kredytowe ,, kawy )

A więźniowie? zainteresował się przywódca Ligi. Czy nie będą gorzej widoczni? Tylko trochę, Wasza Ekscelencjo, ale ich twarze pozostaną równie łatwe do rozpoznania. Widok siłowego pola przyda hologramowi większej wiarygodności. Nikt nie będzie mógł żywić najmniejszych wątpliwości, że dzieci przywódczyni Nowej Republiki są rzeczywiście pańskimi więźniami. Energetyczna palisada wzmocni siłę pańskich argumentów. Bardzo dobrze zdecydował Thrackan. Proszę zwiększyć natężenie pola.Technik obrócił w prawo jakąś tarczę i ściana siłowej bariery utraciła odrobinę swojej przezroczystości. Znakomicie oświadczył kuzyn Hana. Doprawdy doskonale. A teraz proszę włączyć rejestrator hologramów i przystąpić do pracy. Niech pan zarejestruje po kolei twarze wszystkich dzieci, a potem na panoramicznym ujęciu ukaże mnie na tle całej trójki. Nie chcę, żeby ktokolwiek miał wątpliwości, iż naprawdę pochwyciłem dzieci Hana Solo. Nie pozwolę, aby pomyślano, że pokusiłem się o sfałszowanie hologramu.Technik uniósł kamerę do twarzy i zajął się pracą. Zarejestrował wizerunek każdej ponurej dziecięcej twarzyczki, a potem uwiecznił Thrackana na tle trójki więźniów. Kiedy skończył, wyłączył urządzenie i powiedział: To powinno wystarczyć, Dyktatorze SalSolo. Bardzo dobrze odezwał się Thrackan.

(Reklama: , Ray Ban , chrome os )